Rena och fina fönster på hotellet!

Hemma igen efter en fantastisk semester! Hade det otroligt bra nere i Malmö, bodde på hotell och det var toppen. Visst är rummen lite små men de har en otroligt bra frukost, vilket absolut gör att det är värt det. Blev så imponerad av deras fönster också. Okej, kanske låter konstigt, för hur ofta brukar man lägga märke till hur rena fönster är? Men jag kom precis från bilen och hade ju kört hela vägen hemifrån på motorvägen och hade vad som kändes som miljoner döda flugor på framrutan, så när jag såg rena fönster kunde jag inte hjälpa att lägga märke till dem.

Tydligen är det Nynäshamn Fönsterservice AB som tar hand om fönsterna där och om jag bodde närmare skulle jag verkligen vilja få hjälp av dem. Mina fönster har en tendens att bli flammiga när jag försöker att putsa dem, men Nynäshamn Fönsterservice AB verkar lyckas helt perfekt med att få fläckfria fönster. Och de måste ju ha någon annan metod för annars skulle de behöva lägga hur många timmar som helst på att putsa alla de där fönsterrutorna, tycker det tar lång tid bara för mig att putsa de fönsterna jag har hemma, och det är ändå ganska många.

Är ganska skönt att vara tillbaka hemma ändå, även om hotellivet är väldigt skönt. Men det är väl så som man säger, att borta bra men hemma bäst. Och när man är borta så uppskattar man ännu mer att komma hem och sova i sin egen säng. Förutom frukosten då såklart.