Hotell och städföretag

Hemma igen efter en fantastiskt bra och avslappnande helg på hotell. Tycker det är skönt att bara komma iväg och se någonting annat. Det behöver inte vara någon avancerad resa utan bara att göra en weekend åt till Alingsås för att koppla av var så skönt. Du kanske tänker att det inte finns så mycket att göra där, och det har du rätt i. Men det var precis det vi var ute efter, att det skulle vara lugnt och skönt så att vi bara kunde koppla av och stressa ner, vilket det verkligen har blivit.

Det bästa med att bo på hotell måste vara hotellfrukosten, det tillsammans med rummen som är rena och fräscha. Blev nästan sugen på att anlita städföretaget som hade sina lokaler precis utanför hotellet, Tineks Allstäd HB. För det vore ju underbart att kunna ha det så rent och fräsch hemma som det är på hotellen utan att behöva lägga ner flera timmar på det varje dag. Tycker att det inte spelar någon roll hur noga jag försöka städa utan det blir ändå dammigt igen inom några få dagar och jag hinner inte städa hela tiden. Har ju lite annat för mig också.

Tineks Allstäd HB verkade i alla fall bra, utifrån vad jag såg och läste om dem, så om det är någon av er som bor i området och vill anlita ett städföretag i Alingsås kan jag tipsa om dem. Tänker än så länge att jag borde kunna klara av att städa på egen hand, och sen behöver det inte vara lika rent som på hotell hemma heller. Då blir det extra speciellt att komma iväg. Men får se, kan ju bli så att jag anlitar ett städföretag om några år ändå, när jag tröttnat helt på att städa.