Rekommenderar verkligen hunddagis för er med hund

Många hunddagis fungerar både som hunddagis och hundpensionat. Det innebär att man både kan lämna sin hund för omhändertagande under dagarna då man är på jobbet, i skolan eller helt enkelt upptagen med annat som gör att man inte har tid för att gå ut med och leka med hunden. Sen finns hundpensionat där du lämnar in hunden för längre perioder när du till exempel ska åka på semester en eller två veckor och behöver någon som tar hand om hunden under tiden.

Bor du i Vimmerby så kan jag starkt rekommendera Lönningehult`s Hundpensionat som hunddagis. Jag har själv haft min egen hund inlämnad där och tycker att de var väldigt bra. Jag vet att de första dagarna var hon lite orolig och satt tydligen och ylade efter mig nästan konstant. Men sen vande hon sig och nu blir hon glad bara jag nämner att vi ska åka till hunddagiset. Tror att hon har lärt sig ordets betydelse.

Det är inte konstigt att hon tycker om Lönningehult`s Hundpensionat egentligen, för där får hon en chans att leka med andra hundar. Istället för när hon är ensam hemma och bara ligger och väntar under tiden som jag jobbar. Trodde inte att det skulle vara riktigt så bra med hunddagis som det är. Visst visste jag att det var bra, men inte att det var riktigt så bra. Betydligt bättre än vad jag ens skulle kunna tänka mig. Och det bästa är att jag slipper oroa mig för henne under dagarna, för att jag vet att hon får den omvårdnad och kärlek som hon behöver.