Hjälp från MLB Byggservice AB för mitt vandrarhem

Tänk vad kul det vore att driva sitt eget hotell. Eller det skulle inte behöva vara ett stort hotell heller, men ett litet vandrarhem, det vore väldigt kul. Har alltid tänkt att det är så mycket att göra, vilket det är, men det verkar kul också och nu när jag har gått ner till att endast jobba på 50 % så skulle jag hinna med det. Tänker att det vore bra för mig att ha någonting annat sådant att göra för jag kommer bli otålig om jag bara ska gå runt här hemma och göra ingenting.

Tänker att jag borde kunna hitta något bra byggföretag i Solna som kan hjälpa till att bygga om friggeboden som vi har. Den är redan ganska rymlig men bara genom att bygga ut den och renovera så tror jag att den skulle fungera bra som ett litet rum. Sen vet jag inte riktigt hur det bäst skulle kunna lösas men tänker att hantverkarna har bättre koll på det, vilket är varför jag inte ska göra någonting av bygget själv utan överlåter det till MLB Byggservice AB byggföretags hantverkare. Förhoppningsvis så kommer de att kunna komma med någon bra lösning.

Sen är frågan hur många rum och hus jag behöver. Kanske räcker med två stycken övernattningsrum, vi har ju en stor tomt så det får ju plats men samtidigt vill jag inte överdriva i början ifall att jag inte tycker att det är så roligt som jag tror att det kommer vara.

Har pratat lite med de på MLB Byggservice AB i Solna och de verkar vara positivt inställda till möjligheterna, vilket känns väldigt bra. Så då kommer det antagligen att funka. Hoppas att ni alla stödjer mig i mitt hotellbyggande genom att komma och sova en natt i vandrarhemmet.