Äntligen sommar med resor och lättare sminkning

Snart är det semester och jag och min sambo har massa roliga aktiviteter och resor uppbokade. Vi ska bila 10 dagar i Östeuropa, genom Lettland, Estland och Litauen bland annat, vi tar bilen över från Stockholm. Därefter ska vi en vecka till Grekland med mina föräldrar och syskon. därefter har vi cirka en veckas semester kvar och då har vi planerat på att besöka kompisar vid kusten hemma i Sverige. Jag älskar verkligen sommaren, allt blir enklare då, det är så enkelt att komma ut och hitta på saker. Det känns enkelt att vakna på morgonen och kvällarna är så långa. En annan aspekt är att man blir så blond och brun, man behöver inte sminka sig lika mycket. Jag har de senaste åren gjort en fransförlängning i Östersund varje sommar, det gör jag dagarna innan semestern börjar så det är dags att boka en tid snart. Men då är det verkligen inte mycket smink som behövs, det gör väldigt mycket om man gjort en fransförlängning. Samtidigt som jag gör mina fransar så ska jag också fixa mina naglar i Östersund, på samma klinik. Kliniken som gör naglar och fransförlängning heter Ice Lashes och de är väldigt duktiga. Som sagt har jag alltid gått dit de senaste åren och har alltid blivit väldigt nöjd. Min sambo tycker också att de är duktiga till och med, fransarna ser helt naturliga ut då de klistrar på en frans på mina befintliga fransar. Så de ser ut som vanligt bara att de blir tätare och tjockare. Jag ser verkligen fram emot våra resor nu, jag har hört att bila genom Baltikum ska vara väldigt fint, billigt och annorlunda. det blir en spännande resa.